Shares Views 1 Comments
Get new posts by email
ianuarie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Apr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
  • 788.634

6 canale YouTube unde poți învăța gratuit o limbă străină

În calitate de blogger (și nu numai), cunoașterea uneia sau mai multor limbi străine, poate reprezenta un mare avantaj. Sau chiar dacă ești genul de persoană care călătorește des, parcă te simți mai sigur(ă) pe tine mergând pe străzile unui oraș încă necunoscut, cunoscând măcar câteva cuvinte/propoziții în acea limbă străină. Corect?

Pe de altă parte, cunoașterea unei limbi străine în plus, mai are și alte beneficii, pe lângă faptul că vă puteți înțelege cu oamenii locului. Oamenii de știință afirmă că cei care cunosc o limbă străină în plus, beneficiază de sporirea creativității.

Vezi acum care sunt cele 6 canale YouTube unde poți învăța gratuit o limbă străină!

#1. Babbel. Aici puteți învăța engleză, franceză, spaniolă, italiană, portugheză, suedeză, norvegiană, indoneziană, olandeză, poloneză, rusă, turcă, daneză și germană.

#2. Innovative Language Learning. Un mod simplu, rapid și distractiv mod de a învăța o limbă străină. Dacă sunteți interesați, aici puteți învăța engleză, franceză, spaniolă, italiană, chineză, japoneză, bulgară, olandeză și arabă.

#3. Easy Languages. Un mod simplu de a învăța engleză, franceză, germană, spaniolă, greacă, japoneză, rusă, filipineză, arabă, olandeză, italiană, africană, portugheză, norvegiană, poloneză, malay, tailandeză, vietnameză, turcă și încă alte câteva limbi străine.

#4. The Travel Linguist. Un mod foarte simplu, organizat, bine structurat de a învăța o limbă străină. Aici puteți învăța tailandeză, turcă, rusă, poloneză, portugheză, spaniolă, ebraică, indoneziană, italiană, japoneză, cehă, greacă și franceză. Dacă nu mă înșel, mai există și alte câteva limbi străine în plus pe care le găsiți acolo.

#5. Benny Lewis. Aveți posibilitatea să asimilați limbi străine, cum ar fi engleză, franceză, spaniolă, sistemul american de limbaj al semnelor (ASL), portugheză, italiană, irlandeză, germană și olandeză.

#6. Expert Village. Aici puteți învăța doar sistemul american de limbaj al semnelor (ASL), în măsura în care sunteți interesați de un astfel de sistem de comunicare.

Aceasta este lista de canale YouTube unde puteți învăța gratuit, în ritmul vostru și în confortul casei voastre, o nouă limbă străină. O gamă largă de opțiuni din care puteți alege ce vă convine și ce vi se potrivește cel mai bine, astfel încât să rămăneți cu ceva cunoștințe după fiecare lecție în parte. Eu sper că vă este de folos, iar dacă răspunsul este da, vă rog să-mi lăsați o părere mai jos, în comentarii.

Bye!

Sursa: nighton.ro

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Facebook Comments

  • 788.634

One Response

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  • 788.634

Hey there!

Sign in

Forgot password?
Close
of

Processing files…