Get new posts by email
ianuarie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Apr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
  • 788.634

Doar un pas separă obezitatea de anorexie

Maria Voica: Bună, dragi cititori! 


Azi voi vorbi despre greutatea excesivă și cu ce consecințe te întâlnești când lupți cu ea.

Maria Voica: Nu în urmă cu mult timp, am vorbit întro emisiune cu profesorul în dietologie Ioan Pop despre un nou remediu pentru slăbit Eco Slim. Din păcate, mulți spectatori nu au ținut cont de sfaturile pe care le-am acordat, ceea ce a dus la consecințe negative. În articolul de azi vom discuta exact acea problemă.

Maria Voica: După cum ați ghicit probabil, problema pe care o discutăm e cum să eviți anorexia când iei picăturile Eco Slim. Pop Ioan, dietetician și Doctor în Știință Medicală, ne va ajuta azi să înțelegem această problemă.

Ioan Pop, Medic: În general, motivul anorexiei sunt dietele cu care fetele se torturează, sperând cu disperare că vor slăbi. Dar după cum se pare, aceasta nu e singura cauză.

Maria Voica: Ce altceva poate fi motivul pentru acest diagnostic oribil?

Ioan Pop, Medic: După cum știți deja, acum câteva luni, după episodul nostru despre Eco Slim, am început să primim zeci de plângeri de la femei care au fost luate de val de slăbit și care nu aveau idee ce să facă cu corpurile lor osoase, extenuate.

Poza unei fete care s-a adresat emisiunii noastre după episodul cu Eco Slim.

Ioan Pop, Medic: Problema e că Eco Slim este cel mai puternic arzător natural de grăsime care există în acest moment în dietetică.

Fenomenul principal este faptul că femeile care au ajuns la anorexie și au luat prea multe picături Eco Slim au decis că trebuie de asemenea să țină o dietă pentru a profita la maximum. Au avut dreptate, efectul s-a triplat.
Ca urmare, femeile care cântăreau 100-120 kg s-au transformat efectiv în 60 de zile în anorexice de 30 kg!

Maria Voica: E păcat că femeile întorc un asemenea remediu eficient împotriva lor. Dar aș dori să aflu cum exact se obține un asemenea efect minunat?

Ioan Pop, Medic: Este o întrebare foarte bună. Să facem o pauză aici, să-l descriem în detaliu.

Un asemenea efect instantaneu e obținut datorită componentelor exclusiv naturale care s-au dovedit a fi foarte eficiente în lumea dieteticii cu ceva timp în urmă.

Acest produs sunt de fapt niște picături care conțin vitaminele B2, B5, B6, B12, cafeină, chitosan, extract de Coleus Forskohlii, extract de guarana, extract de alge brune, acid succinic și L-carnitină. Eco Slim e produs conform tehnologiei europene și aprobat de Departamentul de salubritate a calității Alimentelor și Medicamentelor

Eco Slim declanșează procesul de divizare a celulelor grase, accelerează metabolismul, scade apetitul, îmbunătățește digestia, curăță de reziduuri și toxine, îndepărtează excesul de lichide, blochează restaurarea depozitelor grase. Astfel, o persoană slăbește fără nicio dietă sau alte exerciții fizice.

Maria Voica: Proprietățile acestui produs sunt cu adevărat uimitoare, dar unde, după părerea ta, se ascunde cel mai mare pericol pentru dragii noștri cititori?

Ioan Pop, Medic: S-a confirmat că pericolul principal sunt dietele. În momentul folosirii Eco Slim, nu trebuie să ții o dietă, depozitele de grăsime vor dispărea cu toate acestea. Corpul are nevoie de nutrienți sănătoși care intră prin intermediul mâncării.

Un alt motiv e că atunci când slăbesc atât de ușor, anumite persoane devin prea entuziasmate cu privire la asta. Încep să se gândească că ar putea face mai mult, că ar trebui să slăbească mai mult, doar pentru că nu au slăbit niciodată în viața lor atât de repede. Dar realizează situația reală prea târziu.

Natalia suferă de anorexie. Fata nici nu a observat cum a slăbit 20 de kilograme. Potrivit ei, ea a slăbit în 17 zile!

Maria Voica: Ioan, sunt complet de acord cu tine, din ce în ce mai multe femei se confruntă cu această problemă în zilele noastre. Dar totuși, ce ai putea să-i sfătuiești pe cititorii noștri, există vreun mod prin care ai putea să-i atenționezi referitor la această problemă?

Ioan Pop, Medic: Cred că cea mai eficientă metodă în acest caz ar fi o simplă recunoaștere a problemei: în primul rând, decide de câte kilograme vrei să scapi, de exemplu cântărești 80 kg și greutatea de 55 kg ar fi ideală pentru tine. Pentru a atinge acest scop, vei avea nevoie de o cură de 3 săptămâni cu Eco Slim, nu mai mult de atât! Așa că ia produsul exact timp de o lună, mănâncă orice vrei și în momentul în care cântarul ajunge la 55 kg –pune punct și oprește administrarea complet. În acest fel cu siguranță vei atinge scopurile la care visezi și nu vei întrece măsura făcând asta.

Ioan Pop, Medic: Poți și trebuie să mănânci diverse mâncăruri și cantitatea trebuie să fie suficientă pentru a preveni disconfortul cauzat de foame. Folosind produsul Eco Slim vei slăbi oricum, nu e nevoie de diete aici.

Maria Voica: Doctore Pop, de asemenea, avem informații cum că a apărut un număr de produse contrafăcute pe piață, deci de unde poate cineva cumpăra produsul original Eco Slim și cum poți fi sigur că nu cumperi un produs contrafăcut?

Ioan Pop, Medic: Eco Slim a trecut certificarea în România și cel mai sigur mod de a-l cumpăra (până când apare în farmacii) e comandarea de pe site-ul furnizorului oficial. Garantează calitate și siguranță împotriva fraudelor.

VREI SA COMANZI ECO SLIM? COMANDA DIRECT DE LA FURNIZORUL OFICIAL!

Maria Voica: În concluzie, aș dori să le urez tuturor sănătate. Și amintiți-vă, datorită medicinei moderne, multe probleme pot fi rezolvate folosind un mod mai ușor și mai eficient! Eco Slim e un exemplu bun pentru acest lucru.

Pentru cei care vor să slăbească, nu uitați cele două principii majore. Primul – pentru a slăbi nu trebuie să te înfometezi! Și al doilea – pentru a slăbi, trebuie să iei Eco Slim! Ai grijă de sănătatea ta!

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Facebook Comments

  • 788.634

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  • 788.634

Hey there!

Sign in

Forgot password?
Close
of

Processing files…