Get new posts by email
ianuarie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Apr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
  • 788.635

Manifestul Parlamentului DNA

Astazi am intalnit un tanar in fata ANAF, avand in mana un carton pe care era scris “GREVA FISCALA”. M-am uitat cu atentie la el si nu am putut sa trec cu vederea faptul ca avea un sveter facut manual in rosu, galben si albastru. L-am intrebat ce inseamna actiunea lui de protest. El mi-a raspuns ca nu vrea sa plateasca o asigurare de sanatate, deoarece nu are nici un venit. Am zis: “si unde e problema?”. Acesta, indelung rabdator cu mine, spune: “problema este ca daca declar ca nu am niciun venit, de unde platesc asigurarea?. Adica astia (n.a. statul roman) vor sa ma determine sa depun o declaratie falsa”.

Zic: “aaaaa, este ca in sofismul ala cu atenianul care zice ca toti atenienii sunt mincinosi, deci ce valoare de adevar are afirmatia atenianului?”. Tanarul a dat din cap, semn ca sunt pe aproape.
Tot astazi am receptionat prin FB informatia ca mai multe firme care se ocupau cu asfaltari sunt cercetate si unii administrator au fost arestati, alti luati in control judiciar, etc. Imi ramane in cap informatia si imi zumzaie pe fundal. La un moment dat, dupa-amiaza intalnesc un om minunat, macinat de cand il stiu de dreptatea care se lasa asteptata de secole de poporul roman (asta cel putin in inchipuirile lui cu iz de sef de sindicat). Buuuun, si incep cu critica DNA si a organelor care pun in incapacitate de munca vreo douazeci si ceva de firme care trebuiau sa mai asfalteze niste drumuri din Romania si care sunt sub lupa inchizitiei politico- fiscal-economice americano-romane (nici nu stiu de ce fac asocierea asta de cuvinte). Fatal error. Individul incepe sa urle:”toti la inchisoare! Sa-i duca pe toti.” Apropape se inneaca. Reuseste sa ma faca atent la idea cu DNA. Si il intreb: “asa-I ca vrei ca DNA sa faca dreptate?”. El : “da, harfghhh, la inchisoareeeee, cu totiiiii!”. Si intrebarea mea vine, firesc: “si cine mai asfalteaza?”. El, plin de furie proletara: “sa vina altii!!!”. Atunci…. Inteleg. DNA trebuie sa faca dreptate, dupa legile acestei tari. Legi date de Parlamentul Romaniei. Si intreb fiinta plina de revolta bolsevica: “tu nu cumva urai parlamentarii romani si considerai ca toti sunt ori prosti ori hoti ori amandoua laolalta?”. Imi confirma si spune si o gluma, ceva ca daca nu erau decat 300 acum erau majoritatea la inchisoare si nu mai era cine sa dea legi. Si atunci mut eu, nebun atac la regina: “dar vrei ca DNA sa faca dreptate dupa legile date de aia, prosti si hoti, din Parlament?”. Vrea sa spuna DA, dar are un scurtcircuit.

Autor: MP

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Facebook Comments

  • 788.635

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  • 788.635

Hey there!

Sign in

Forgot password?
Close
of

Processing files…